Filip Chudý Krimi

Tragédia v Púchove: Zrazený chodec ZOMREL priamo na mieste, FOTO

V púchovskej mestskej časti Vieska-Bezdedov sa odohrala tragická nehoda. Policajt z Považskej Bystrice začal trestné stíhanie.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia v Púchove: Zrazený chodec ZOMREL priamo na mieste, FOTO
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Dopravní policajti z Považskej Bystrice vyšetrujú nehodu, pri ktorej zbytočne vyhasol ľudský život. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Danka Adámiková s tým, že k tragickej nehode došlo v utorok večer o 21.00 hod. na ceste I/49 v púchovskej mestskej časti Vieska-Bezdedov.

V stredu pruhu

K tragickej dopravnej nehode podľa doterajších zistení polície došlo tak, že 30-ročný vodič vozidla Kia Rio mal jazdiť po uvedenej ceste od obce Dohňany na Púchov. „V križovatke na miestnu časť Hoštiná vodič Kie z doposiaľ nezistených príčin mal naraziť prednou časťou vozidla do 48-ročného chodca. Z pohľadu vodiča sa chodec mal nachádzať v strede jazdného pruhu a bol bez viditeľných reflexných prvkov,“ opísali.

Ako ďalej uviedli, po náraze bol chodec odrazený na vozidlo a následne dopadol na cestu. Utrpel vážne zranenia a na ich následky zomrel priamo na mieste.

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Trestné stíhanie

Vodič vozidla Kia bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom merania. „U nebohého bude požitie alkoholických nápojov zisťované pri súdnej pitve. Na vozidle vznikla škoda, ktorá bola predbežne vyčíslená na asi 4000 eur,“ oznámili muži zákona.

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Považskej Bystrici v predmetnej veci začal trestné stíhanie, a to vo veci prečinu usmrtenie. „Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania,“ doplnila polícia. Tá zároveň vyzýva chodcov na nosenie reflexných prvkov.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Takto to vyzeralo na mieste nehody.

FOTO: Tragická nehoda v púchovskej mestskej časti Vieska-Bezdedov
6
Galéria

Správy z Považia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM