Rôzne

Prievidza pomôže obyvateľom pri registrácii na testovanie aj očkovanie

Ak máte problém s prihlásením sa na očkovanie či testovanie, môžete využiť pomocnú ruku od mesta Prievidza.

Ilustračný obrázok k článku Prievidza pomôže obyvateľom pri registrácii na testovanie aj očkovanie
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Mesto Prievidza pomôže obyvateľom pri registrácii na očkovanie proti ochoreniu COVID-19. Spustilo telefónnu linku, ktorú budú môcť záujemcovia využiť aj na pomoc pri objednaní na testovanie. Informovala o tom primátorka Katarína Macháčková.

„Spustením nového registračného formulára na očkovanie sa zmenil spôsob prihlasovania a pribudla rola čakateľa, ktorá umožňuje počkať si na uvoľnenie vybraného očkovacieho miesta a termínu v čakárni," pripomenula Macháčková.

Mesto v tejto súvislosti podľa nej ponúka obyvateľom možnosť zaregistrovať sa do čakárne telefonicky, s pomocou zamestnancov mesta.

„Tieto požiadavky vybavia v pracovné dni v čase od 8.00 do 12.00 hod. na telefónnom čísle 0904 752 665. Na tomto čísle môžu obyvatelia požiadať aj o asistenciu pri registrácii na antigénové alebo RT-PCR testovanie na mobilných odberných miestach," priblížila.

Pre rezervácie je potrebné, aby si obyvatelia vopred pripravili kontaktné telefónne čísla a emailové adresy, ako aj požadované údaje osoby, ktorá má záujem o očkovanie alebo testovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Prievidze a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM