Filip Chudý Krimi

Polícia o tragickej nehode: Takto vyhasol ľudský život, FOTO

Tragická dopravná nehoda v okrese Myjava si vyžiadala život vodiča. Spolujazdkyňa skončila v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Polícia o tragickej nehode: Takto vyhasol ľudský život, FOTO
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Ako sme už informovali, v pondelok 2. novembra predpoludním (krátko po 10.00 hod.) sa na ceste za Brezovou pod Bradlom smerom na Myjavu stala tragická dopravná nehoda. Tú potvrdilo na sociálnej sieti aj Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne.

Podľa doterajších zistení polície malo k dopravnej nehode dôjsť tak, že 72-ročný vodič na vozidle Seat z doposiaľ nezistených príčin pri prejazde pravotočivou zákrutou v miernom stúpaní, na mokrom povrchu vozovky prešiel vpravo mimo vozovku. „Následne zišiel s vozidlom dolu svahom a čelne narazil do stromu. Po náraze zostalo vozidlo prevrátené na pravom boku,“ opísali.

„Vodič po dopravnej utrpel zranenia, na následky ktorých skonal na mieste. Jeho spolujazdkyňa utrpela ľahšie zranenia a bola prevezená do myjavskej nemocnice,“ oznámila polícia.

Finančná škoda bola podľa jej slov predbežne vyčíslená asi na 1200 eur. „Nebohému vodičovi bude odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu alebo iných omamných látok pri súdnej pitve. Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava,“ doplnili muži zákona s tým, že dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania a novomestskí dopravní policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Aktualizované zábery priamo z miesta nešťastia.

FOTO z tragickej dopravnej nehode v Brezovej pod Bradlom
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM