Filip Chudý Krimi

Polícia opisuje tragédiu v Hrašnom: Vodič ťažkým zraneniam podľahol do 2 hodín

Na cestách si treba dávať pozor a často nie iba na svoju jazdu. Takto zbytočne vyhasol život 36-ročného vodiča.

Ilustračný obrázok k článku Polícia opisuje tragédiu v Hrašnom: Vodič ťažkým zraneniam podľahol do 2 hodín
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Ako sme už informovali, v utorok ráno došlo na ceste II/581 v obci Hrašné k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej úplne zbytočne vyhasol ľudský život. Podľa doterajších zistení polície, k dopravnej nehode malo dôjsť tak, že 62– ročný vodič ťahača Scania s návesom jazdil v smere od Myjavy do Starej Turej.

Tragická zrážka

„V obci Hrašné pravdepodobne mal dostať šmyk v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti stavu a povahe vozovky, vlastnostiam vozidla a nákladu na mokrej vozovke. Následkom toho malo ťahač Scania skrútiť vľavo do protismernej časti vozovky, kde v tom čase mal jazdiť 36-ročný vodič na dodávke Fiat a došlo k zrážke,“ opísala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Ako ďalej uviedli, v dôsledku nárazu dodávku otočilo prednou časťou smerom do Starej Turej, kde zadnou pravou časťou následne narazila do betónového stĺpu elektrického vedenia a oplotenia pozemku na ľavej strane cesty.

Viac správ zo Slovenska

Trestné stíhanie

Dopravná nehoda mala pre vodiča dodávky fatálne následky. Jej vodič necelé dve hodiny po nehode na následky ťažkých zranení podľahol.

Vec si na mieste prevzal vyšetrovateľ kriminálnej polície z Nového Mesta nad Váhom, ktorý v predmetnej veci začal trestné stíhanie veci prečinu usmrtenia. Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Počas dokumentovania dopravnej nehody bola doprava obmedzená a riadili ju policajti. Okolnosti, príčina ako aj miera zavinenia sú naďalej predmetom vyšetrovania polície.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Takto to vyzeralo na mieste nehody.

FOTO: Tragická nehoda v obci Hrašné
7
Galéria

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM