Marek Vatraľ Kultúra

Posledný augustový týždeň: TOP akcie v Trenčíne a okolí

Záver leta bude ešte patriť koncertom, festivalom a zaujímavým prednáškam. Lákavú ponuku nových filmov avizujú aj programy kín. Veď kuknite.

Ilustračný obrázok k článku Posledný augustový týždeň: TOP akcie v Trenčíne a okolí
Zdroj: TASR

Kinotip: Skorosestry

27. 8. o 21:00 hod., Cinemax

Francúzska komédia, v ktorej nič nenasvedčuje tomu, že by sa životné osudy troch žien mohli niekedy pretnúť… Všetko sa však mení po smrti ich spoločného biologického otca, ktorého dovtedy ani jedna z nich nepoznala.

Hudobný večer s Lady Jane & Kešu Acoustic

28. 8. o 18:00 hod., Letisko Trenčín

Prežite príjemný večer v spoločnosti Lady Jane & Kešu Acoustic.

Ženský zákon

28. 8. o 18:00 hod., Átrio

Nepremeškajte príležitosť schuti sa zasmiať pri sledovaní komédie Ženský zákon v podaní hercov Mestského divadla Trenčín.

Kinotip: Bistro Ramen

28. 8. o 19:00 hod., Cinemax

Príbeh o zvláštnej moci jedla zbližovať ľudí a napravovať staré krivdy. Mladý šéfkuchár Masato je odborník na tradičné japonské jedlo – ramen, ktorý sa v jeho rodine varí už po generácie. Keď mu život pripraví nečekanú skúšku, vydá sa Masato na ďalekú cestu do Singapuru. V meste plnom chutí a vôní spozná viac než jen lahodné recepty a rodinné tajomstvá. Ukáže sa, že jedlo má zvláštnu moc zbližovať ľudí a napravovať staré krivdy. A že láska prechádza ramenom.

Nočné lezenie

28. 8. o 20:00 hod., Lanový park Tarzania Trenčín

Doprajte si poriadku dávku adrenalínu v lanovom parku Tarzania Trenčín. Okrem nočného lezenia budú súčasťou programu aj orientálne tance a ohňová show. Otvorená bude len dospelácka dráha.

Kinotip: Mission: Impossible: Fallout

29. 9. o 20:00 hod., Art Kino Metro

Tom Cruise sa vracia ako agent Ethan Hunt, muž na špinavú prácu, v akčnom thrilleri Mission: Impossible – Fallout.

Festival Pankáči deťom 2018

30. 9. – 1. 9. od 12:20 hod. do 2:00 hod., Opatovce

Zmyslom festivalu je nielen skvelé hudobné vyžitie v podobe rôznorodých hudobných žánrov ako sú napríklad punk, ska alebo reggae, ale aj nezištná pomoc deťom, ktoré ju potrebujú. Podobne ako po minulé roky, aj teraz pôjde výťažok podľa organizátorov podujatia „nadácii Pomoc deťom v ohrození, ktorá je zameraná na pomoc chorým, týraným,zneužívaným a postihnutým deťom alebo deťom, ktoré sa ocitli v ohrození zdravia a života.“

Tkanice ako súčasť ľudového odevu Považia

30. 9. o 16:00 hod., Trenčianske múzeum

Štvrtá časť série prednášok bude zameraná na tkanice ako originálnu súčasť ženského ľudového odevu v horských a podhorských oblastiach Považia.

Kinotip: Jan Palach

30. 9. o 18:00 hod., Art Kino Metro

Jan Palach, študent, ktorý sa v roku 1969 upálil na protest proti sovietskej invázii do Československa. Nekompromisný mladík, ktorý priniesol najväčšiu obeť v túžbe vyburcovať národ z okupačnej letargie. Meno, ktoré pozná takmer každý. Film rozpráva príbeh posledných mesiacov Palachovho života, ukazuje cestu, na ktorej sa z milujúceho syna, oddaného priateľa a citlivého, premýšľajúceho študenta filozofie stala „pochodeň číslo 1“.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM