Rôzne

Reakcia Bánoviec na núdzový stav: Zmeny na radnici aj v škôlkach

Bánovce nad Bebravou otvoria materské školy len pre deti rodičov z kritickej infraštruktúry. Inak bude otvorená aj radnica.

Ilustračný obrázok k článku Reakcia Bánoviec na núdzový stav: Zmeny na radnici aj v škôlkach
Zdroj: TASR/František Iván

Mesto Bánovce nad Bebravou v súvislosti s návratom detí do škôl postupuje v nadväznosti na vypracovaný plán a odporúčania Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR. Od 11. januára otvorí všetky materské školy (MŠ) na území mesta v obmedzenom režime, informovala radnica.

Škôlky

Do MŠ budú môcť nastúpiť deti zákonných zástupcov z kritickej infraštruktúry a deti rodičov, ktorým povaha práce nedovoľuje pracovať z domu.

Viac informácií poskytnú jednotlivé vedenia MŠ. O ďalšom postupe a krokoch aj v prípade plánovaného pretestovania bude mesto včas informovať.

Zmeny na radnici

Samospráva v nadväznosti na vyhlásený núdzový stav upravila i stránkové hodiny mestského úradu (MsÚ). Do 24. januára je pokladnica otvorená pre verejnosť v pracovných dňoch od 8.00 do 11.00 hod., zatvorená je kancelária prvého kontaktu, obyvatelia si nemôžu vybaviť ani agendu overovania listín a podpisov.

Pre verejnosť sú zatvorené i ostatné pracoviská MsÚ a matričný úrad, na zamestnancov sa môžu obyvatelia obrátiť prostredníctvom elektronickej pošty či telefonicky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM