Marek Vatraľ Rôzne Správy Video

Silvestrujete v Trenčíne? INFO o konci roka v centre mesta, VIDEO

Koniec roka 2018 je tu čo nevidieť a všetci ho chceme poriadne osláviť. Ak však ešte nemáte plán na silvestrovský večer a práve nad ním premýšľate, naše mesto si pre vás opäť pripravilo inšpiratívny program.

Zdroj: YouTube.com

Posledný mesiac v roku sa blíži ku koncu a je najvyšší čas myslieť na silvestrovské plány. Oslavy na Mierovom námestí sú v Trenčíne tradíciou už roky. Aj tento rok sa mnoho Trenčanov vydá lúčiť sa so starým rokom a vítať ten nový práve sem.

Ak by ste sa radi rozlúčili so starým rokom v uliciach nášho mesta, 31. decembra určite zavítajte na Mierové námestie. Posledný decembrový deň budú tradične prebiehať oslavy v srdci nášho mesta. Ako nás informovala Erika Ságová, hovorkyňa trenčianskej radnice, mesto pozýva v posledný deň v roku približne o 22.00 hod. na tradičné stretnutie občanov mesta pri príležitosti ukončenia starého roka a privítanie Nového roka 2019.

„Okolo polnoci na prelome Silvestra a nového roka bude Trenčanov baviť kapela Elán Tribute. Hrať bude skladby, ktoré všetci poznajú a radi spievajú. Atmosféru pred ich koncertom bude od 22.00 hod. zahrievať DJ Luky, hrať do tanca bude aj po koncerte do cca 01:30 hod.,“ upresnila Erika Ságová.

Ako ďalej hovorkyňa Trenčína uviedla, tento rok mestský ohňostroj nebude.

Pre mnohých Trenčanov sú posledné minúty starého roka strávené na námestí už tradíciou. Veď všetci dobre vieme, že pár desiatok minúť pred odbitím polnoci sa valia desiatky až stovky občanov z barov a reštaurácií na námestie, aby tu spoločne ako jedna veľká rodina mohli osláviť príchod nového roka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM