Marek Vatraľ Kultúra Rôzne Správy Video

Swing ples v Tepliciach zlákal stovky ľudí: Atmosféra večera na FOTKÁCH a VIDEU

V kúpeľnom mestečku Trenčianske Teplice sa uskutočnil už v poradí 7. ročník tematického podujatia Swing ples. Pozrite ako sa tam návštevníci zabávali.

Zdroj: Dnes24.sk

Cez víkend sa uskutočnil 7. ročník obľúbeného Swing plesu 2019 v Trenči­anskych Tepliciach. Tematické podujatie opäť navštívili stovky návštevníkov v originálnych kostýmoch.

Podľa jednej z organizátoriek a PR manažérky Kursalon Trenčianske Teplice Karin Šandorovej vládla počas celého večera skvelá atmosféra.

„Tento rok bol Swing ples v Kursalone Trenčianske Teplice opäť vypredaný. Privítali sme presne 437 hostí. Tí si opäť pripravili skvelé swingové kostýmy a vytvorili atmosféru nezabudnuteľných swingových 20. – 30. rokov. Na kostýmoch bolo viditeľné, že sa hostia naozaj pripravovali a dali si záležať. Máme z toho veľkú radosť," uviedla pre Trenčín24 Karin Šandorová.

Ako ďalej dodala, počas celého večera hostí sprevádzal Martin Chynoranský, o hudobný program sa postarali dievčatá zo Sweet Little Chicks a o tanečný program Charlie'Swing dance studio, ktorí hostí naučili aj pár swingových krokov vo svojej škole tanca.

Pozrite si aj fotogalériu zo 7. ročníka Swing plesu v Trenčianskych Tepliciach.

FOTO: 7. ročník Swing plesu 2019 v Trenčianskych Tepliciach
23
Galéria
Foto: Petra Pobežalová

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

V Trenčianskych Tepliciach sa aj v tomto roku uskutoční obľúbené kultúrne podujatie ART IN PARK. Pozrite ako to tam vyzeralo minulé leto.

Festival ART IN PARK v obrazoch
29
Galéria
Foto: Radovan Stoklasa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM