Aktualizované Futbal Video

Toto veľmi nevyšlo: Po nudnom priebehu získal AS Trenčín so Sereďou bod, FOTO a VIDEO

Futbalisti AS Trenčín remizovali v 6. kole Fortuna ligy s ŠKF Sereď 0:0 v stretnutí, ktoré teda nenadchlo.

Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Už v 3. minúte sa v šanci ocitli hostia, ale strela Yaa po kombinácii Gatariča s Hašom neprekvapila brankára Fryštáka. V 9. minúte priamy kop Kadáka odvrátil Hurtado na roh. V 22. min Machuča vysunul Hašu na pravé krídlo, jeho center nenašiel žiadneho z jeho spoluhráčov v šestnástke, ale k strele sa ešte dostal z asi 25 metrov Popovič, ktorého pokus na dvakrát skrotil trenčiansky gólman. V 40. min opäť pohrozili hostia, ale Haša poslal hlavou loptu len do miesta kde stál brankár Fryšták.

Po zmene strán začali aktívnejšie Trenčania a v 53. minúte po pätičke Lavrinčíka sa dostal do rýchleho úniku Azango, ale jeho center z ľavej strany skončil v rukách brankára Ilieva.

V 71. min mohol skóre otvoriť domáci Pires, ale jeho hlavička z asi 7 metrov po rohovom kope skončila mimo priestoru sereďskej bránky. V 79. min mali šancu hostia. Po rohovom kope Gatariča strieľal spoza šestnástky Yao, ale jeho pokus vyrazil Fryšták na roh. O dve minúty skúšal šťastie z asi 20 m Kadák, ale jeho prudkú strelu vyrazil sereďský brankár na roh. Po následnom rohovom kope zachránil na bránkovej čiare Dias, keď odhlavičkoval loptu smerujúcu do siete.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

V 89. min poslal Azango loptu na prednú žrď bránky hostí, Ikoba ju hlavou jemne tečoval, ale tá letela mimo bránky. V nadstavenom čase po brejku domácich faulovala obrana hostí pred šestnástkou Kadáka, Sám faulovaný hráč zahral priamy kop pravačkou k žrdi, ale Iliev výborným zákrokom zachránil pre Sereď bod.

Športové správy

Sumár

AS Trenčín – ŠKF Sereď 0:0
Rozhodoval: Mastiš, ŽK: Pires, Kadák – Machuča, Iliev.
AS Trenčín: Fryšták – Yem, Pirinen, Pires, Madu – Lavrinčík, Zubairu (77. Jendrišek), Kadák – Gaži (77. Ghali), Ibrahim (65. Ikoba), Azango.
ŠKF Sereď: Iliev – A. Kadlec, Dias, Hurtado, Jureškin (78. Hučko) – Potoma, Machuča – Popovič, Gatarič (90. Michalík), Yao – Haša (86. Radič).

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Pozrite si aj zábery zo zápasu.

OBRAZOM: AS Trenčín - ŠKF Sereď 0:0 v 6. kole Fortuna ligy
6
Galéria
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM