Marek Vatraľ Hokej Šport

Trenčiansky hokejista Radivojevič oznámil koniec kariéry: Fanúšikovia smútia, FOTO

Elitný hokejový útočník, kapitán Dukly Trenčín a bývalý reprezentant Branko Radivojevič sa rozhodol ukončiť profesionálnu športovú kariéru. Aké má ďalšie plány?

Ilustračný obrázok k článku Trenčiansky hokejista Radivojevič oznámil koniec kariéry: Fanúšikovia smútia, FOTO
10
Galéria
Zdroj: TASR

Hokejisti HK Nitra po poslednom štvrťfinálovom zápase s Duklou Trenčín, v ktorom zvíťazili 2:0 postúpili do semifinále medzi najlepšiu štvoricu už siedmykrát za sebou. Celú zápasovú sériu tak so svojim súperom vyhrali 4:2. Informovala o tom oficiálna web stránka HK Dukla Trenčín.

Ako ešte klub informoval na svojej oficiálnej facebookovej stránke, posledný šiesty zápas s HK Nitra bol pre trenčianskych hokejistov okrem kapitána mužstva Branka Radivojeviča v tejto sezóne posledný. Jeden z najznámejších slovenských hokejistov sa po ňom rozhodol ukončiť svoju športovú kariéru.

„Myslím si, že séria sa zlomila v piatom zápase. V Nitre sme hrali podľa mňa výborne, bol to zápas o jednom gól a, žiaľ, my sme ho nedali. Bol to môj posledný zápas, ja som si kariéru veľmi užil, som rád, že som ju mohol ukončiť doma v Trenčíne, ale už aj telo hovorí, že stačí. Mám tri deti a už je čas sa im venovať. Škoda, že nebol ten posledný aj víťazný, ale čo už,“ uviedol Radivojevič pre portál HK Dukla.

O konci hráčskej kariéry nášho elitného hokejistu a bývalého reprezentanta informovala aj oficiálna facebooková stránka Dukly Trenčín.

„Áno, dnešný zápas bol môj posledný. Samozrejme, že radšej by som končil víťazstvom a s pohárom nad hlavou, ale taký je hokej. Veľmi som rád, že som mohol kariéru ukončiť tam, kde som ju aj začal. Chcel by som zostať pri trenčianskom hokeji. Myslím, že mu mám čo ponúknuť – či už na takej, alebo onakej pozícii. V najbližších dňoch si s vedením sadneme a podiskutujeme čo ďalej,“ skonštatoval Radivojevič.

Ako vyplýva z množstva emotívnych komentárov fanúšikov na facebooku pod zverejneným statusom, svojim rozhodnutím zarmútil mnohých hokejových nadšencov.

„Brano dakujeme. Bol si prikladny bojovnik. Minuly rok si poblaznil cely Trencin a dal si nam nadej, na titul. Velmi som Ti prial aby si ten pohar dvihal nad hlavu doma v Trencine. Nepodarilo sa a tak si potiahol este rok…,“ napísal Martin. „Ťažko sa to číta …ale vedeli sme , že to raz príde …nič netrvá večne Braňo, vrátil si radosť na trenčianske tribúny, ďakujeme! 92 FOREVER!,“ komentoval jeho rozhodnutie Michal. „Děkuji Branko za vše co jsi udělal pro celkově pro hokej ať už u nás v Liberci nebo kdekoli jinde, já si te budu pamatovat jako velikeho hokeistu ale i člověka ze srdcem na správném místě,“ napísal český fanúšik. „Ďakujeme pán kapitán!! Si nielen veľký hokejista Branko, ale aj človek!! Vrátil si do Trenčína hokejový ošiaľ, a za to ti patrí jedno veľké ďakujeme!… #92,“ vyznala sa fanúšička Alexandra.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

V OBRAZOCH: Branko Radivojevič

FOTO: Hokejista Branko Radivojevič
10
Galéria
Zdroj: TASR

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM