Rôzne

Trenčínom rozvoniava tá správna aróma: Začal festival vôní, chutí a zážitkov, FOTO

Festival vôní, chutí a zážitkov prináša do mesta špičkovú gastronómiu. Čo všetko je pripravené?

Ilustračný obrázok k článku Trenčínom rozvoniava tá správna aróma: Začal festival vôní, chutí a zážitkov, FOTO
7
Galéria
Zdroj: TASR

To najlepšie zo sveta gastronómie prináša v piatok a v sobotu (7. 9.) do Trenčína Festival vôní, chutí a zážitkov Aróma.

Uskutoční sa pri Posádkovom klube počas oboch dní od 10.00 do 20.00 hod. Festival doplní aj street food zóna a bohatý sprievodný program.

Ako informovalo mesto Trenčín na svojej webovej stránke, počas oboch dní sa návštevníkom odprezentujú predajcovia výberových káv, profesionálnych kávovarov, exotických, ale i domácich čajov, kvalitných čokolád a praliniek, vín, remeselné pivovary, sirupy, limonády a tento rok aj špecialita – pivný džem.

V piatok čaká zanietených baristov Latte Art Show v podaní Academy of Coffee, kde si súťažiaci zmerajú sily v baristických zručnostiach.

V rámci kuchárskych šou počas oboch dní sa predstaví Michal Škorec, ktorý si už šesť rokov drží ocenenie Trend Top šéfkuchár.

Okrem ukážok varenia návštevníci zažijú na festivale Aróma aj ochutnávky, prezentácie a prednášky. Trenčín opäť navštívi Čajovňa dobrých ľudí, pripravený bude kútik pre deti, súťaže a hudobné vystúpenie.

Pozrite si aj foto priamo z festivalu.

Festival Aróma v Trenčíne: Takto to na ňom vyzerá
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM