Marek Vatraľ Kultúra

V Trenčíne vystúpia nielen Korben Dallas: Inšpirácie na víkend jedným klikom

Tretí adventný víkend v Trenčíne prinesie viac možností zábavy, ako sme na to zvyknutí. Kde si môžeme spríjemniť náš voľný čas?

Ilustračný obrázok k článku V Trenčíne vystúpia nielen Korben Dallas: Inšpirácie na víkend jedným klikom
Foto: Zuzana Jakubičková / Zdroj: YouTube.com

Koncert: Korben Dallas

14. 12. o 19.00 hod., Mierové námestie

Koncert známej slovenskej kapely.

Winter Market

14. 12. – 15. 12., Palackého 29, strecha parkovacieho domu

Cieľom podujatia Winter Market je poňať klasické vianočné trhy modernejšou formou a zároveň vytvoriť nezabudnuteľnú, vianočnú atmosféru pre celú verejnosť. Počas dvoch dní si okrem pestrého, celodenného programu môžete vychutnať výborné jedlo, nakúpiť krásne hand-made výrobky pre vás aj vašich blízkych k blížiacim sa vianočným sviatkom. Môžete sa tešiť na skupiny ako napríklad Hudba z Marsu, Ticho a iné…

Kinotip: Aquaman

14. 12. o 20.30 hod., Cinemax

Ďalší superhrdina zo sveta DC Comics poodhalí svoj pôvod v akčnom dobrodružstve odohrávajúcom sa tentokrát v dychvyrážajúcom podmorskom svete siedmich morí. Arthur Curry (Jason Momoa) je z polovice človek a z polovice obyvateľ bájnej Atlantídy, ktorý na svojej životnej ceste musí čeliť pravde o tom, kým v skutočnosti je ale aj tomu či si zaslúži byť…hrdinom – Aquamanom.

Peter Bič Project

15. 12. o 19.00 hod., Mierové námestie

Obľúbená slovenská skupina premiérovo na trenčianskom námestí.

Koncert: Bratislavské dievčatá, Živé kvety, Box

15. 12. o 20.00 hod., Klub Lúč

Koncert na počesť Joea Strummera z legendárnych The Clash.

Kinotip: Spider-Man: Paralelné svety

15. 12. o 20.50 hod., Cinemax

Kreatívne duo Phil Lord a Chris Miller (LEGO Movie, 21 Jump Street) ukáže Spider-Mana v novom svetle, s použitím jedinečnej technológie animácie. Nosiť modro-červenú masku nikdy nebolo nebezpečnejšie! Po tom, čo tínedžera Milesa Moralesa pohryzne rádioaktívny pavúk, musí sa naučiť, ako sa stať Spider-Manom. Pomôže mu v tom Peter Parker a ďalší pavúčí hrdinovia, ktorých diabolský Kingpin preniesol z iných dimenzií. Podarí sa im Kingpina zastaviť skôr, než Brooklyn zhltne čierna diera?

Adventný koncert speváckych zborov – Daj Boh šťastia tejto zemi

16. 12. o 15.00 hod., Evanjelický kostol

Účinkujú Trenčiansky evanjelický spevokol Zvon, Ženský spevácky zbor Srňan, Zmiešaný zbor Cantabile a Trenčiansky spevácky zbor.

Spevácky zbor Lúčnica

16. 12. o 17.00 hod., Mierové námestie

Spevácka zložka legendárneho súboru predstaví svoj vianočný program.

Kinotip: Teheránske tabu

16. 12. o 20.00 hod., ArtKino Metro

Tri mladé ženy a jeden muž majú podobné túžby ako ich vrstevnici inde na svete. Žijú ale v Teheráne, kde platia úplne iné pravidlá. Rockové koncerty v kluboch, nemanželsAli Soozandeh ký sex, alkohol aj drogy miestne zákony zakazujú a vytláčajú do podzemia. Kto má peniaze a moc, pravidlám sa ľahko vzoprie. Ostatným, ktorí chcú žiť mimo úzko vymedzených mantinelov, hrozia tvrdé tresty. Pri ceste za šťastím a slobodou tak hrdinovia filmu musia búrať tabu a riskovať. Film je celovečerným debutom nemeckého režiséra iránskeho pôvodu Aliho Soozandeha. Nakrúcať priamo v Iráne neprichádzalo do úvahy, film preto vykresľuje atmosféru teheránskych ulíc unikátnou animačnou metódou rotoskopie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM