Rôzne

Vianočné trhy oživí Dobrý bazár Trenčianskej nadácie: Hosťovať bude aj známeho herca

Darované predmety bude Trenčianska nadácia ponúkať na predaj na vianočných trhoch. Koho napokon podporí z vyzbieraného finančného výťažku?

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy oživí Dobrý bazár Trenčianskej nadácie: Hosťovať bude aj známeho herca
Zdroj: TASR

Divadelné predstavenia pre deti, ale aj klientov domovov dôchodcov, zariadení opatrovateľskej služby či detských domovov podporí aj tento rok výťažok Dobrého bazára Trenčianskej nadácie.

Ako informovala jej správkyňa Alena Karasová, pre nadáciu sa Dobrý bazár začína už v pondelok 17. decembra, odkedy budú v Kine Hviezda preberať od darcov užitočné, ozdobné alebo zaujímavé predmety vhodné na predaj uprostred trenčianskych vianočných trhov – knihy, platne, DVD, športové potreby, hračky, bižutériu, umelecké diela, drobnú elektroniku či domáce spotrebiče.

„Akciu organizujeme v prospech nadačného fondu Dr. Klaun, ktorý už 16 rokov prináša smiech deťom do špeciálnych základných internátnych škôl, domovov sociálnych služieb a liečební po celom Slovensku. Hosťom Dobrého bazáru bude už tradične známa osobnosť, herec, režisér a hudobník Milo Kráľ," priblížila Karasová.

Darované predmety ponúkne Trenčianska nadácia na predaj v sobotu 22. decembra od 10.00 do 19.00 hodiny na Vianočných trhoch na Mierovom námestí v Trenčíne. Chýbať nebudú mím Vladimír Kulíšek a klaun Aďo Ohrádka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM