Krimi

Vodič z okresu Trenčín precenil svoje schopnosti: Zlomil si obe ruky a má vážne zranenia

Vodič utrpel vážne zranenia a ostal hospitalizovaný v trenčianskej nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Vodič z okresu Trenčín precenil svoje schopnosti: Zlomil si obe ruky a má vážne zranenia
5
Galéria

V stredu 5. februára večer došlo v Hornej Súči (okr. Trenčín) k dopravnej nehode, pod príčinu ktorej sa podpísala rýchla jazda a pri ktorej sa ťažko zranila jedna osoba.

„Podľa doterajších zistení, 29-ročný vodič z okr. Trenčín na vozidle Ford Focus pri prejazde ľavotočivou zákrutou neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky, v dôsledku čoho dostal s vozidlom šmyk. Následne prešiel cez protismernú časť vozovky do priekopy a svahovitý trávnatý porast, kde sa s vozidlom prevrátil na strechu a narazil do stromu. Po náraze ostalo vozidlo prevrátené na boku,“ informuje na sociálnej sieti Polícia Trenčiansky kraj.

Vodič utrpel vážne zranenia a ostal hospitalizovaný v trenčianskej nemocnici. Nakoľko kvôli zraneniam nebol schopný podrobiť sa dychovej skúške, bola mu odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu. Na vozidle vznikla škoda asi 2500 eur. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

„Upozorňujeme vodičov, aby sledovali situáciu v cestnej premávke a nepreceňovali svoje schopnosti. V tomto prípade stačilo málo a dopravná nehoda mohla mať aj tragické následky. Vodiči, neriskujte a jazdite bezpečne,“ upozorňuje polícia.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj zábery z miesta nehody.

Nehoda v Hornej Súči
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM