Marek Vatraľ Správy Samospráva

Výbory mestských častí v Trenčíne si zvolili nových predsedov: Pozrite, o koho ide

Výbory mestských častí v našom meste majú prvé stretnutie za sebou. Okrem iných bodov programu si tam prítomní poslanci volili aj nových predsedov. Ako to dopadlo?

Ilustračný obrázok k článku Výbory mestských častí v Trenčíne si zvolili nových predsedov: Pozrite, o koho ide
Zdroj: Mesto Trenčín

Podľa informácií zverejnených na oficiálnej web stránke radnice mesta sa prvé zasadnutia Výborov mestských častí (VMČ) konali v priebehu januára. Okrem iných bodov programu sa tam prítomní poslanci sústredili aj na voľbu predsedov VMČ.

VMČ Stred

VMČ Stred zasadal podľa oficiálne zverejnenej zápisnice 14. januára. Jeho novým predsedom sa stal mestský poslanec Šimon Žďársky. Okrem volieb predsedu sa tam prítomní poslanci podľa zápisnice venovali aj odhŕňaniu či obsadeniu školských rád. Najbližšie zasadnutie VMČ Stred sa podľa zápisnice uskutoční 11. februára o 16:00 hodine vo veľkej zasadacej miestnosti na Mestskom úrade.

VMČ Juh

VMČ Juh mal zasadnutie podľa zápisnice zverejnenej na web stránke radnice 7. januára. Jeho predsedom sa podľa nej stal Dominik Gabriel. Prítomní poslanci sa na stretnutí podľa zápisnice venovali aj novým požiadavkám poslancov a občanov a tiež obsadeniu školských rád. Termín ďalšieho zasadnutia má byť podľa zápisnice spresnený a zverejnený na web stránke mesta a taktiež aj na pozvánke vo výveskách.

VMČ Sever

VMČ Sever sa stretol podľa oficiálne zverejnenej zápisnice na web stránke radnice 10. januára. Jeho novým predsedom bude poslanec Miloslav Baco. Ako zo zápisnice ešte vyplýva, prítomní poslanci sa na stretnutí venovali okrem voľbe nového predsedu VMČ Sever aj obsadeniu školských rád. Najbližšie stretnutie sa podľa zápisnice uskutoční 7. februára o 16:00 hodine v KD Opatová.

VMČ Západ

VMČ Západ sa podľa radnice mesta stretol 23. januára a jeho predsedom sa stal Tomáš Vaňo. Ako ešte uvádza mesto, v programe okrem voľby predsedu bolo aj obsadenie školských rád, diskusia a prerokovanie žiadostí odborných útvarov. Zástupcovia VMČ Západ sa podľa mesta najbližšie znovu stretnú 27. februára o 16:30 hod. v KD Záblatie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM