Kultúra

Vyskladajte si program na týždeň: Čo sa bude diať v Trenčíne a okolí?

Na prelome mesiacov júla a augusta sa budú konať v Trenčíne veľmi príjemné podujatia, ktoré vám ho určite pomôžu spestriť.

Ilustračný obrázok k článku Vyskladajte si program na týždeň: Čo sa bude diať v Trenčíne a okolí?
Zdroj: TASR

Joga s Alenkou

30. 7. o 17:30 hod., KC Aktivity

Cviky sú navrhnuté pre postupný a trvalý rozvoj človeka a cvičenie je otvorené voči všetkým – bez ohľadu na vek a fyzickú kondíciu. Vhodné aj pre začiatočníkov.

Kinotip: Plán úteku 2

30. 7. o 21:00 hod., Cinemax

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na úteku – živí sa totiž testovaním nedostatkov zabezpečovacích systémov vo väzniciach. Uplynulo už niekoľko rokov odkedy sa stal obeťou zrady a musel siahnuť až na dno svojich síl, aby unikol z neslávne známej presklenej Hrobky. Po tomto úspechu mu prestíž ešte stúpla, získal množstvo nových zákaziek a teraz čelí novej veľkej výzve. Jeden z členov jeho tímu zmizne a ocitne sa v tajnom technologickom zariadení s príznačným názvom Hádes. Tajomná organizácia v ňom väzní unesené osoby, ktoré disponujú dôležitými informáciami nevyčísliteľnej hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i medzinárodne hľadaní zločinci – nikomu z nich sa zatiaľ nepodarilo dostať sa von. Jediná cesta pre Raya Breslina tak znovu vedie smerom dnu…

Joga pre mamičky

31. 7. o 9:00 hod., KC Stred

Joga pre mamičky je vhodná už 6 týždňov po pôrode, ideálny pohyb s relaxáciou vás posilní, vaše dieťatko bude blízko vás, opatrovanie detí je zabezpečené.

Kinotip: Smelé mačiatko

31. 7. o 17:00 hod., Cinemax

Nezbedné mačiatko, Klbko, žije so svojím trochu lenivým a pohodlným otcom, Fúzikom, v maličkom apartmáne v srdci veľkomesta. Klbko sa rád díva na svet z okna svojho domova a sníva o tom, že raz spozná všetko to neznáme tam vonku. Vďaka svojej vynaliezavosti sa mu podarí zostrojiť si skutočnú lietajúcu raketu, na ktorej sa vyberie hľadať bájny Mačací raj… Vtedy jeho otec, napriek svojej zlej skúsenosti s vonkajším svetom, bez váhania vykročí z bezpečia domova a spolu s novou parťáčkou Arou sa ho okamžite vydáva hľadať. Príbeh o sile lásky otca k svojmu synovi plný dobrodružstiev a nových priateľstiev chytí za srdce nielen všetkých milovníkov mačiek!

Riekankovo

1. 8. o 9:00 hod., Materské centrum – KC Stred

Mamička a dieťa sa pri spoločnej hre učia aj riekanky.

Cvičenie pre ženy s Vladom

1. 8. o 17:30 hod., KC Aktivity

Cvičenie pre ženy zamerané na posilňovacie cviky v intervalovom cvičení s fázami odpočinku, ktorého výhodou je vysoký energetický výdaj, výsledkom je zlepšenie ohybnosti a schopnosti koordinácie, spevnené partie bokov, brucha, stehenných a sedacích svalov.

Božský

1. 8. o 20:00 hod., Art Kino Metro

Brilantný portrét muža, ktorý vstúpil na politickú scénu Talianska po vojne a dodnes z nej celkom neodišiel.

Strong by Zumba

2. 8. o 17:20 hod., KD Opatová

Zacvičte si v rytmoch latinsko-americkej a exotickej hudby.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM