Marek Vatraľ Rôzne

Výstava Vinum Laugaricio v Trenčíne: Atmosféra podujatia na FOTKÁCH

Tohtoročná výstava vína na trenčianskom výstavisku prilákala podľa slov marketingovej manažérky viac ako 2000 ľudí. Pozrite, aký to tam malo priebeh.

Ilustračný obrázok k článku Výstava Vinum Laugaricio v Trenčíne: Atmosféra podujatia na FOTKÁCH
15
Galéria
Zdroj: Vinum Laugaricio Trenčín

Prvý decembrový víkend sa na trenčianskom výstavisku uskutočnil 14. ročník výstavy vína Vinum Laugaricio. Stretli sa na ňom odborníci z oblasti enológie, výrobcovia a najmä milovníci dobrého vína. Podľa marketingovej manažérky výstaviska Expo Center Romany Paur sa tam predstavilo 57 vystavovateľov, ktorí prezentovali slovenské a zahraničné vína.

Počas dvoch dní navštívili podujatie podľa Paur až 2266 návštevníkov. Nechýbali medzi nimi ani známe osobnosti ako napríklad herec Ľubomír Paulovič, hokejista Branko Radivojevič, prof. Ivan Hričovský či bývalý tréner futbalovej reprezentácie Slovenska aj reprezentačného výberu Jozef Jankech.

Počas trvania akcie prevládala podľa slov marketingovej manažérky úžasná atmosféra, ktorú dotvárali priateľské stretnutia a degustácie vína.

„Odborné súťaže konajúce sa pred výstavou opäť viedli renomovaní odborníci. Šampiónom výstavy Vinum Laugaricio v kategórii víno a sekty sa stal Muškát žltý Special Collection ročník 2017 z vinárstva Ostrožovič,“ dodala Paur.

Pozrite si aj fotogalériu výstavy Vinum Laugaricio v Trenčíne 2018

V OBRAZOCH: Festival Vinum Laugaricio v Trenčíne 2018
15
Galéria
Zdroj: Vinum Laugaricio Trenčín

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM