Marek Vatraľ Správy Komunálne voľby

Získal viac ako 2800 hlasov Trenčanov: Odkaz poslanca Miloslava Baca (44) voličom

Trenčania si zvolili v sobotňajších komunálnych voľbách 25 poslancov. Najviac hlasov odovzdali práve Miloslavovi Bacovi. Aká bola jeho reakcia?

Ilustračný obrázok k článku Získal viac ako 2800 hlasov Trenčanov: Odkaz poslanca Miloslava Baca (44) voličom
Zdroj: Miloslav Baco / FB

Počas víkendových komunálnych volieb rozhodovali voliči na celom Slovensku o primátoroch i poslancoch obecných zastupiteľstiev. V Trenčíne bolo zapísaných 46 803 voličov a svoje volebné právo využilo 42,03 %. V rámci volieb do zastupiteľstva odovzdali voliči 18 765 platných hlasovacích lístkov a zvolili si 25 poslancov mestského zastupiteľstva do štyroch volebných obvodov. Samozrejme, každý volebný obvod má iný počet voličov a mal aj iné množstvo kandidátov, medzi ktorých sa hlasy v konečnom dôsledku rozdelili. O tom, ktorých kandidátov si Trenčania zvolili na nasledujúce štyri roky do MZ sme informovali TU.

V treťom volebnom obvode, teda v Mestskej časti Sever, volili obyvatelia sedem zástupcov do trenčianskeho poslaneckého zboru. Najviac, 2 824 platných hlasov, voliči odovzdali nezávislému kandidátovi Miloslavovi Bacovi, ktorý nazbieral väčšinu nielen medzi konkurenciou vo svojom volebnom obvode, ale v celom meste. Miloslav Baco má pred sebou druhé volebné obdobie v trenčianskom zastupiteľstve. Ako reagoval svoj na volebný úspech?

„Tento úspech vnímam v prvom rade ako obrovský záväzok. Naozaj ďakujem každému za prejavenú dôveru a som pripravený spraviť všetko preto, aby som svojich voličov nesklamal. Teší ma, že občania nášho mesta vo voľbách ocenili výsledky našej práce, ktoré sme s kolegami v minulom volebnom období zrealizovali. Takto silný mandát sa pokúsim zúročiť tak, aby sa nám všetkým v Trenčíne žilo ešte lepšie,“ uviedol pre Trenčín24 Miloslav Baco.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM