Krimi

Zrážka autobusu s autom: Po nehode traja zranení, FOTO

Dopravná nehoda pri obci Lubina si vyžiadala troch zranených, pričom účastníkov nehody bolo viac.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka autobusu s autom: Po nehode traja zranení, FOTO
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Na ceste č. II/581 v katastri obce Lubina – časť Palčekové (okres Nové Mesto nad Váhom) bola ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla a autobusu. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli postupne vyslaní štyria príslušníci HaZZ z Nového Mesta nad Váhom s dvomi zásahovými vozidlami a traja hasiči z Trenčína so sanitným vozidlom HaZZ.

Sanitkou do nemocnice

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo zistené, že obe vozidlá sa nachádzajú na krajnici vozovky. V postihnutom autobuse sa v čase príchodu hasičov nachádzal vodič a traja cestujúci, ktorí boli bez zranení. Z posádky osobného automobilu sa zranili tri osoby,“ povedal Petrík.

Zasahujúci hasiči spolupracovali s posádkou zdravotníkov ZZS pri poskytovaní predlekárskej prvej pomoci zraneným osobám. „Následne bola jedna zranená osoba naložená do sanitky HaZZ a prevezená na ďalšie ošetrenie do nemocnice,“ doplnil hovorca KR HaZZ v Trenčíne.

Cestu uzavreli

Súčasne príslušníci HaZZ na osobnom vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a po zdokumentovaní udalosti políciou asistovali pri bezpečnom naložení osobného automobilu na vozidlo odťahovej služby. „Počas zásahu bola cesta č. II/581 uzavretá v oboch smeroch,“ dodal Petrík k nehode, ktorá sa stala 15. mája.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj zábery z nehody.

FOTO z nehody auta s autobusom, po ktorej sú traja zranení
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM