Marek Vatraľ Krimi

Zrážka dvoch áut v Trenčíne: Nehoda si vyžiadala zranených, FOTO

Na známej trenčianskej ulici sa stala dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala podľa správy hasičov troch zranených. Čítajte viac, čo sa tam stalo.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka dvoch áut v Trenčíne: Nehoda si vyžiadala zranených, FOTO
2
Galéria
Zdroj: HaZZ Trenčín

O dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel, ktorá sa stala na Bratislavskej ulici v Trenčíne informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní piati príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Trenčína s jedným zásahovým vozidlom.

„Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že postihnuté vozidlá sa nachádzajú uviaznuté v strede križo­vatky, pričom v dôsledku zrážky vozidiel došlo k zraneniu troch osôb,“ vysvetlil Marián Petrík.

Zároveň dodal, že zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti a zraneným osobám poskytli prvotné ošetrenie a predlekársku pomoc.

„Po príchode zdravotníkov ZZS boli zranené osoby naložené do sanitných vozidiel a transportované na ďalšie ošetrenie do nemocnice. Príslušníci HaZZ na havarovaných vozidlách vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia a  po zdokumentovaní udalosti políciou asistovali pri bezpečnom naložení havarovaných automobilov na vozidlá odťahovej služby,“ doplnil Petrík.

Spomínaná nehoda bola podľa hovorcu ohlásená 10. decembra, krátko pred piatou hodinou podvečer.

Vážna nehoda v Trenčíne: Zábery z miesta
2
Galéria
Zdroj: HaZZ Trenčín

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM