Rôzne

Čaro Vianoc pod hradom NEBUDE! Vianočné trhy v Trenčíne ale s podmienkou ÁNO

Tešíte sa už na najkrajšie sviatky? Mesto oznámilo, že Čaro Vianoc pod hradom tento rok nebude, remeselné vianočné trhy by však mali byť.

Ilustračný obrázok k článku Čaro Vianoc pod hradom NEBUDE! Vianočné trhy v Trenčíne ale s podmienkou ÁNO
50
Galéria
Zdroj: Marek Vatral / Dnes.24.sk

Trenčianska radnica nebude tento rok pre pandemickú situáciu organizovať tradičné podujatie Čaro Vianoc pod hradom, remeselníkom však vyjde v ústrety a pripraví vianočné trhy. Záujemcovia o prenájom predajných stánkov sa môžu prihlásiť do 25. októbra.

Stánky

Ako informovala hovorkyňa Trenčína Erika Ságová, stánkový predaj bude fungovať od 10. do 22. decembra od 10.00 do 18.00 h.

„Stánky pre remeselníkov budú osadené s dvojmetrovými rozstupmi, čím sa zmenší aj ich počet. Na Mierovom námestí ich bude 20. Cena zostáva nezmenená. Pozostáva len z nájmu, žiadne ďalšie poplatky si mesto neúčtuje, teda ani elektrinu, likvidáciu odpadu a podobne,“ uviedla Ságová.

Správy z Trenčína a okolia

Bez programu

Ako dodala, súčasťou remeselných trhov nebude program ani predaj jedál a nápojov. Preto ak sa návštevníci rozhodnú občerstviť, budú môcť využiť služby okolitých terás reštaurácií a kaviarní.

„Predpokladom konania sa vianočných remeselných trhov 2021 je, že Trenčín nebude v najhoršej epidemiologickej situácii,“ uzavrela hovorkyňa.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM