Filip Chudý Krimi

Auto skončilo v potoku na streche: Vodič po nehode v okrese Považská zranený, FOTO

V okrese Považská Bystrica sa stala dopravná nehoda, konkrétne pri obci Prečín, pri ktorej auto skončilo v potoku.

Ilustračný obrázok k článku Auto skončilo v potoku na streche: Vodič po nehode v okrese Považská zranený, FOTO
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

V nedeľu 15. decembra pred 13.00 h bola ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla, ktorá sa stala na ceste č. II/517 v katastri obce Prečín v smere na obec Domaniža (okres Považská Bystrica).

Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní štyria príslušníci HaZZ z Považskej Bystrice s jedným zásahovým vozidlom.

„Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že havarovaný automobil sa nachádza v koryte potoka, prevrátený na strechu. V dôsledku dopravnej nehody sa zranila jedna osoba, ktorej prvú pomoc poskytovali okoloidúci občania,“ povedal Petrík.

Ten ďalej uviedol, že zasahujúci hasiči ihneď zranenému vodičovi poskytli predlekársku pomoc a ošetrenie. „Následne na havarovanom vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky neutralizovali vytečené prevádzkové kvapaliny,“ doplnil.

Na zásah boli následne vyslaní aj ďalší dvaja príslušníci HaZZ z Považskej Bystrice, ktorí pomocou norných stien zachytili zostávajúce vytečené kvapaliny a skontrolovali stav znečistenia vodného toku, s negatívnym výsledkom. „Na miesto udalosti boli privolaní aj traja hasiči z Trenčína, ktorí pomocou špeciálnej vyslobodzovacej techniky postupne z potoka vytiahli havarované vozidlo a miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície,“ dodal hovorca KR HaZZ v Trenčíne.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Pozrite si aj zábery KR HaZZ z nehody.

FOTO z nehody pri Prečíne, kde auto skončilo v potoku
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM