Filip Chudý Krimi

Požiar v Považskobystrickom okrese: Pri dome horela dielňa so strechou

Príslušníci HaZZ z Považskej Bystrice mali perný víkend. Zasahovali aj pri požiari stolárskej dielne v Zemianskej Závade. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Požiar v Považskobystrickom okrese: Pri dome horela dielňa so strechou
Zdroj: TASR

V Zemianskej Závade, ktorá je miestnou častou obce Prečín (okres Považská Bystrica), bol ohlásený požiar stolárskej dielne. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní siedmi príslušníci HaZZ z Považskej Bystrice s tromi zásahovými vozidlami.

Petrík ďalej uviedol, že po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že požiarom je zasiahnutá dielňa a konštrukcia strechy, v ktorej sa nachádzal traktor a ďalší horľavý materiál. „V blízkosti postihnutého objektu bol rodinný dom, pričom požiar sa na mieste udalosti pokúšala uhasiť jedna osoba,“ opísal.

„Považskobystrickí hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch nasadili za účelom lokalizácie požiaru tri hasebné prúdy za súčasného rozoberania strešnej konštrukcie a vyhľadávania a likvidácie skrytých ohnísk,“ povedal hovorca KR HaZZ v Trenčíne.

Požiar stolárskej dielne v Zemianskej Závade bol ohlásený v sobotu 14. decembra krátko po 17.30 h a krátko po 20.00 h bol požiar zlikvidovaný a požiarisko skontrolované termovíznou kamerou. Oznámil Petrík.

„Pri udalosti sa nikto nezranil a príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania,“ dodal krajský hovorca hasičov.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM