Filip Chudý Krimi Video

Bager v Milochove sa ZRÚTIL z cesty: Polícii nehodu neoznámili, VIDEO

V Milochove sa prevrátil mimo cestu ďalší ťažký stroj. Muži zákona však prácu nemali, keďže nehodu nenahlásili.

Video: Filip Chudý / Zdroj: Dnes24.sk

Dlhoročná výstavba železnice, ktorá pomaly vrcholí, poriadne potrápila považskobystrickú mestskú časť Milochov. Jedným z hlavných problémov sa stala doprava, keďže na úzkych cestách majú problém sa vyhnúť dve osobné autá, nieto auto s veľkým stavebným strojom.

Semafory

Aj preto boli zriadené semafory, ktoré mali na kritických úsekoch púšťať vždy len jeden smer. Domáci však často poukazovali na ich nefunkčnosť či nedodržiavanie dopravných predpisov niektorých stavebných vozidiel. Treba však povedať, že podobne sa správali aj niektorí Milochovčania, ide však o minoritu.

V hornej časti Milochova sa vo štvrtok podvečer zakliesnil na krajnici cesty bager, pričom sa neskôr prevrátil dole brehom. Pravdepodobne sa vyhýbal druhému vozidlu. Kto však išiel prípadne na červenú, resp. čo presne sa stalo, zatiaľ nie je jasné. Dokonca to polícia v piatok predpoludním ešte neevidovala ani ako nehodu.

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Bez oznámenia

„Do tejto chvíle nebolo polícii na tiesňovú linku 158 a ani iným spôsobom oznámené, že malo dôjsť k nehode – zrúteniu ťažkej techniky bagra v miestnej časti Milochov. Z toho dôvodu sa doteraz polícia danou vecou nezaoberala,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Nebol to prvý takýto prípad. O pár metrov ďalej sa podobne zrútil dole svahom v januári tohto roka iný ťažký stroj. A ako povedali domáci priamo na mieste, takých prípadov bolo za tie roky možno už okolo osem.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Pozrite si, ako to vyzeralo na mieste.

OBRAZOM: Prevrátený bager v Milochove mimo cesty
6
Galéria

Správy z Považia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM