Filip Chudý Krimi

Besnenie Považskobystričana (30): Najprv muža (27) udieral valčekom, potom guľou

V bytovke v Považskej Bystrici sa odohral útok, po ktorom muž (27) utrpel rôzne zranenia, z ktorých sa bude liečiť dlhé týždne. Čo hrozí obvinenému?

Ilustračný obrázok k článku Besnenie Považskobystričana (30): Najprv muža (27) udieral valčekom, potom guľou
Zdroj: Dnes24.sk

Vyšetrovateľ z Považskej Bystrice vzniesol obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu, prečinu porušovania domovej slobody a zločinu vydierania voči 30-ročnému mužovi z Považskej Bystrice. Informoval o tom Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Obvinený muž sa mal podľa slov krajského policajného hovorcu v poobedňajších hodinách pomocou pravého kľúča dostať do bytu v bytovom dome v Považskej Bystrici, kde sa v tom čase nachádzal 27-ročný muž.

„Poškodeného muža bez predchádzajúceho fyzického či verbálneho konfliktu mal fyzicky napadnúť tak, že ho mal začať udierať dreveným valčekom, ktorý si do bytu priniesol. Po cca 20 úderoch valček odložil a začal poškodeného udierať gumenou guľou na lane, pričom poškodený mal spadnúť na zem, kde zostal ležať,“ opísal Kudlička.

Ako ďalej uviedol, obvinený muž sa začal poškodenému vyhrážať zabitím, ak to oznámi na políciu a následne odišiel preč. „Počas incidentu boli poškodenému mužovi spôsobené rôzne zranenia s predpokladanou dobou liečenia cca 4 až 6 týždňov,“ doplnil hovorca KR PZ v Trenčíne.

„V zmysle zákona hrozí v tomto prípade obvinenému strata slobody na štyri až desať rokov. Vyšetrovateľ spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby,“ dodal krajský policajný hovorca.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM