Filip Chudý Krimi

Tragédia v trenčianskom byte: V požiarisku našli telo bez známok života

V bytovom dome na ulici Dlhé Hony sa odohral požiar, pri ktorom vyhasol ľudský život. Druhú osobu ošetrovali v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia v trenčianskom byte: V požiarisku našli telo bez známok života
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Na prízemí bytového domu na ulici Dlhé Hony v Trenčíne bol v noci ohlásený požiar bytu. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru z Trenčína na webe s tým, že na zásah boli vyslaní siedmi trenčianski hasiči s dvomi cisternovými vozidlami.

Bez známok života

Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že požiarom zasiahnutý byt a priľahlé priestory schodiska boli silno zadymené. „Jedna zranená osoba z postihnutého bytu, ktorá bola intoxikovaná splodinami horenia sa nachádzala pred domom, pričom v byte sa mala nachádzať ešte druhá osoba,“ opísali hasiči.

Trenčianski hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch vnikli do požiarom zasiahnutého bytu a postupne pomocou termovíznej kamery vykonali prieskum silno zadymených priestorov. „Počas prieskumu požiariska bolo nájdené ohnisko a telo osoby bez známok života,“ uviedli.

Viac správ zo Slovenska

Ošetrenie v nemocnici

Zasahujúci hasiči požiar lokalizovali a po čiastočnom odvetraní schodiska z priľahlých bytov evakuovali šesť osôb vyvedením na voľné priestranstvo pred bytový dom. Následne prirodzeným spôsobom postupne odvetrali postihnuté priestory bytu a schodiska.

Na miesto udalosti sa dostavili zdravotníci záchrannej služby, ktorí si prevzali zranenú osobu z postihnutého bytu a následne túto previezli na ďalšie ošetrenie do nemocnice. „Po likvidácii požiaru, krátko po tretej hodine v noci, bolo požiarisko opätovne skontrolované a následne odovzdané príslušníkom polície a zisťovateľovi príčin vzniku požiarov. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania,“ dodali k nedeľnému požiaru.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM