Krimi

Auto skončilo pod VODOU: Hasiči ho vyťahovali z požiarnej nádrže, FOTO

Aj takéto zásahy musia riešiť hasiči. V požiarnej nádrži na Myjave uviazlo auto. Čo sa na mieste dialo?

Ilustračný obrázok k článku Auto skončilo pod VODOU: Hasiči ho vyťahovali z požiarnej nádrže, FOTO
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Členovia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) zasahovali v pondelok (14. 2.) v ranných hodinách pri dopravnej nehode, keď osobné auto uviazlo v požiarnej nádrži. Udalosť sa stala v časti U Vankov v katastri mesta Myjava. Informoval o tom hovorca HaZZ v Trenčíne Marián Petrík.

Na zásah boli postupne vyslaní siedmi príslušníci z Myjavy a Trenčína so štyrmi zásahovými vozidlami. „Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že havarovaný automobil sa nachádzal uviaznutý v požiarnej nádrži v hĺbke približne 1,5 metra. Vodič, ktorému sa z vozidla podarilo vyslobodiť, sa nachádzal na brehu, avšak bol celý mokrý a čiastočne podchladený. Podľa jeho informácií sa v postihnutom automobile nikto ďalší nenachádzal," uviedol Petrík.

Hasiči zabezpečili miesto nehody, vodičovi poskytli prvú pomoc a naložili ho do hasičského vozidla. „Ďalší hasiči vykonali obhliadku havarovaného automobilu, pričom bolo potvrdené, že vo vnútri sa nikto ďalší nenachádza. Po príchode členov potápačskej skupiny hasičov z Trenčína bolo postihnuté vozidlo uviazané pomocou nosných popruhov a prostredníctvom špeciálnej vyslobodzovacej techniky s hydraulickou rukou vytiahnuté z nádrže späť na vozovku," doplnil hovorca HaZZ.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Takto to vyzeralo priamo na mieste nehody.

FOTO: V požiarnej nádrži na Myjave uviazlo auto
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM