Lenka Merava Hokej

Novým generálnym manažérom Dukly Trenčín sa stal Andrej Kollár

Novým generálnym manažérom extraligového hokejového klubu Dukla Trenčín sa stal Andrej Kollár. V tejto funkcii vystriedal Eduarda Hartmanna, ktorý na svoju pozíciu z osobných dôvodov pred dvoma dňami rezignoval.

„Pre Andreja Kollára sme sa rozhodli z dôvodu, že v Trenčíne si odohral svoje, pozná prostredie, hráčov, agentov. Veríme, že spolu s ním budeme pokračovať v trende, ktorý sme nastolili a že šancu dostanú domáci hráči a najmä mladí. Práca generálneho manažéra je prácou na dlhší čas, nečakáme od neho výsledky za pár týždňov, bude to beh na dlhú trať,“ vyjadril sa pre hokejportal.sk predseda predstavenstva Dukly Jozef Mitocha.
Bývalý reprezentant začal túto sezónu ešte ako hráč Dukly, no po odohratí dvanástich zápasov odišiel na hosťovanie do Nitry. V nitrianskom drese stihol Kollár odohrať rovnaký počet duelov, no potom prišlo zranenie kolena a sezóna sa pre neho predčasne skončila. Ohrozená je aj jeho ďalšia hráčska kariéra. Ak by sa na ľad ešte vrátil, napodobnil by napríklad plzenského Martina Straku, ktorý tiež v klube robí hrajúceho generálneho manažéra. V novej funkcii začne pracovať od 1. februára.

TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM