Aktualizované Krimi

Rozruch v centre Trenčína: Žena nahlásila bombu v banke!

V centre nášho mesta prehľadávali priestory známej bankovej inštitúcie. Na miesto vyrazila polícia.

Ilustračný obrázok k článku Rozruch v centre Trenčína: Žena nahlásila bombu v banke!
Zdroj: TASR

Anonym v pondelok 9. apríla dopoludnia nahlásil bombu v nešpecifikovanej pobočke Slovenskej sporiteľne (SLSP). Potvrdila to hovorkyňa SLSP Marta Cesnaková. „Intenzívne spolupracujeme s políciou, ktorá prehľadáva všetky naše pobočky vrátane budovy ústredia,“ povedala. Niektoré pobočky boli podľa nej krátkodobo zatvorené. „Prípadné krátkodobé zatvorenie pobočky je na individuálnom rozhodnutí daného policajného tímu,“ dodala Cesnaková.

Ako nám potvrdila trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, pobočky SLSP sa prehľadávali aj v celom Trenčianskom kraji, vrátane nášho mesta.

„Krátko po ôsmej hodine bolo volané na linku 112, kde ženský hlas oznámil, že v budove Slovenskej sporiteľne sa nachádza bomba. Keďže osoba neuvidela konkrétnu pobočku, polícia okamžite prijala opatrenia na všetkých pobočkách v rámci Slovenska,“ doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová s tým, že policajti vykonávali na pobočkách prehliadky, pričom na miestach zasahovali pyrotechnici i psovodi so psami cvičenými na výbušniny.

Ako nás informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička, zásahy v pobočkách v našom kraji ukončili a nič v nich nenašli.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM