Webnoviny - Rôzne

Telo Pavla Demitru je na Slovensku

Letisko v Trenčíne sa v nedeľu podvečer ponorilo do smútku. Vrtuľník priviezol telo nebohého slovenského hokejistu Pavla Demitru, ktorý tragicky zahynul pri leteckom nešťastí v Jaroslavli.

Pred príletom na trenčianske letisko vrtuľník symbolicky preletel okolo metského zimného štadióna. Následne po pristáti vrtuľníka sa na trenčianskom letisku konala neoficiálna rozlúčka s Pavlom Demitrom len za účasti rodiny a blízkych priateľov. Verejná pietna rozlúčka s kapitánom slovenskej reprezentácie by sa mala uskutočniť vo štvrtok 15. septembra v Trenčíne. O deň neskôr by mali Demitru pochovať na súkromnom pohrebe.

Prečítajte si:

V Trenčíne pristál vrtuľník s pozostatkami Pavla Demitru Hokejista Pavol Demitra zahynul pri páde lietadla v Rusku Napíšte svoj odkaz Paľovi Demitrovi Poprad plakal, lúčil sa s Pavlom Demitrom Jaroslavľ zaplavili slzy smútku Chlapci, ďakujeme, povedal cez slzy šéf českého hokeja Lietadlo, v ktorom zahynuli hokejisti, malo poškodený motor Reprezentačný dres s číslom 38 bude navždy patriť Demitrovi

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM