Lenka Merava Kultúra

V Považskej Bystrici odohrala koncert skupina Goodbye Lenin

V Považskej Bystrici odohrala koncert skupina Goodbye Lenin. Do Považskej Bystrice 18. decembra zavítala púchovská skupina Goodbye Lenin. Ich predkapelou bola kapela pochádzajúca z Olomouca - No Distance Paradise , ktorá odohrala hodinový koncert .

Rozhovor so spevákom kapely – Ivanom Majským :

Začiatky kapely. V skutočnosti sme boli dve kapely , s tým , že náš bubeník hral v obidvoch kapelách. Náhodou sme sa jedného dňa spolu dostali do skúšobne , zahrali sme si .. a vtedy vznikla kapela . Skúšali sme , skúšali a o dva týždne bol náš prvý koncert.

**Ako sa Vám páčila spolupráca s Petrom Jandom ? ** No Janda je super , žiadny namyslený chlapík , jednoducho super típek . Keď sme tam prišli , privítal nás , potom sme išli na večeru a tak , do postele sme sa dostali okolo tretej hodiny ráno a samozrejme , ráno sme išli nahrávať. Keď sa mu niečo nezdalo dobré , povedal nám to, takže pohoďák.

Vaša naj pieseň podľa vás …? Každému sa ľúbi iná. Podľa mňa je naj See it all . To je jedna z najnovších piesní , však každý kto príde , dostane od nás CD a tam sú všetky piesne. Majo (pozn.red. basgitarista skupiny) má rád Beautiful Lies. To je jedna z noviniek.

Skupina, s ktorou by ste radi spolupracovali? Váš sen? Fúha , skupín by bolo fakt dosť. Kings of Leon , to je naša srdcovka, ale to je ďaleká budúcnosť (smiech) . Hrali sme už s niekoľkými kapelami a vždy to bolo super . Keby mám povedať niekoho zo Slovenska , tak asi Billy Barman by bol super , Lavagance , Talkshow ..

Plány do budúcna. Keďže študujem v Anglicku, u nás je to také zložitejšie . Hráme , keď môžeme . Na leto už máme naplánované festivaly. Veľmi sa tešíme a plánujeme aj turné. Dôležité pre nás je tvoriť hudbu , ktorá bude ľudí baviť.

Lucia Sluková

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM