Filip Chudý Krimi

Vodič v Trenčíne policajtom otvorene priznal marihuanu: Na kokaín ale asi zabudol

Jeho jazda sa policajtom hneď nezdala. A hoci nepil pred jazdou alkohol, vodičove jazdecké schopnosti ochromili iné látky.

Ilustračný obrázok k článku Vodič v Trenčíne policajtom otvorene priznal marihuanu: Na kokaín ale asi zabudol
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky z Trenčína na ceste I/61 v Trenčíne pri čerpacej stanici spozorovali vozidlo Škoda Fabia, ktorého vodič mal očividne jazdiť vyššou rýchlosťou a zo strany na stranu, našťastie však neprešiel do protismernej časti vozovky. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Ako ďalej uviedli, vodiča Škody predpísaným spôsobom zastavili a skontrolovali, pričom 31-ročný vodič policajtom predložil požadované doklady potrebné k vedeniu vozidla a následne bol vyzvaný k vykonaniu dychovej skúšky. „Tá bola negatívna, avšak javil známky požitia psychotropných látok. Na otázku policajtov, či požil iné návykové a psychotropné látky, 31-ročný vodič odpovedal kladne,“ pripojili.

„Priznal sa, že si dva dni dozadu dal marihuanu,“ oznámila polícia.

Vodič bol následne podrobený lekárskemu vyšetreniu, pričom pozitívny bol na látky metamfetamin, amfetamín, THC a kokaín.

„Policajti mu zadržali vodičský preukaz a taktiež zakázali ďalšiu jazdu. Vodičovi bol následne v nemocnici odobratý biologický materiál na bližšie skúmanie. To určí, či sa dopustil priestupku alebo trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ dodali k prípadu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM