Martina Remšíková Správy

Vodiči v Trenčíne, bacha: V mestskej časti Zlatovce zbystrite pozornosť

V Trenčíne prebieha rozhodovanie, kde bude umiestnené nové obratisko pre autobusy MHD v Zlatovciach. Z tohto dôvodu pozor na dočasné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči v Trenčíne, bacha: V mestskej časti Zlatovce zbystrite pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

Úplne nové obratisko

V mestskej časti Zlatovce sa plánuje vybudovať obratisko pre autobusy MHD. Pôjde o postavenie úplne nového obratiska. Pritom sa rozhoduje o výbere z dvoch návrhov, ako uviedol útvar dopravy z Mestského úradu v Trenčíne.

Rozhodnutie by malo padnúť najskôr budúci týždeň a to na Komisii pre životné prostredie. S výstavbou by sa potom malo začať čím skôr.

Dopravné obmedzenia

Ako sa uvádza na stránke mesta Trenčín, dopravný inšpektorát v tejto súvislosti schválil dočasné prenosné dopravné značenie, ktorého úlohou je obmedziť zastavenie vozidiel na Hlavnej ulici – konkrétne v úseku, kde je zjednosmernená. A dopravné značenie, ktoré bude inštalované počas prvého augustového týždňa, dočasne zakáže aj státie na ul. Na Záhrade.

Mesto ďalej na svojej stránke uviedlo, že tieto obmedzenia budú platiť do vybudovania obratiska autobusov MHD, k čomu dôjde najneskôr v budúcom roku. Dovtedy sa autobusy budú otáčať z ulice Na kamenci, cez ulice Hlavná, Na Záhrade a späť na ulicu Na kamenci.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM