Filip Chudý Kultúra

Relaxujte pod hviezdami: Letné KINÁ v Považskobystrickom okrese sa vracajú

Prázdniny sú ideálnou šancou na oddych a patria k nim už aj letné kiná. Aké filmy premietnu v Považskej Bystrici a okolí?

Ilustračný obrázok k článku Relaxujte pod hviezdami: Letné KINÁ v Považskobystrickom okrese sa vracajú
13
Galéria
Zdroj: TASR/Dano Veselský

V minulých rokoch sa súčasťou letných prázdnin v Považskobys­trickom okrese stalo aj obľúbené letné kino. Peknú tradíciu neprerušila ani pandémia, ktorý nevystavila stopku ani pre rok 2021.

Prečín a Milochov

Letné kino Prečín premietalo prvýkrát v roku 2018 a funguje doteraz. V sobotu 10. júla o 21.30 hod. majú v ponuke film Ženská pomsta. „V prípade zlého počasia sa premietanie preloží na iný dátum,“ pripojili organizátori s tým, že sa tešia na návštevníkov. Tých hostia tradične na ihrisku.

Tretí rok za sebou sa z letného kina môže tešiť aj považskobystrická mestská časť Milochov. Občianske združenie Cibuliar premietne v sobotu 10. júla o 20.30 hod. na multifunkčnom ihrisku pri dome kultúry komédiu Srdečne vás vítame.

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Domaniža a kinematograf

V Domaniži organizujú letné kino už od roku 2016 a premietanie naplánovali aj na toto leto. V rámci hodových slávností ponúknu v piatok 16. júla o 21.00 hod. film Príliš osobná známosť.

Po roku sa do Považskej Bystrice vráti aj populárny Bažant kinematograf. Na konci letných prázdnin (28. 8. – 31. 8. o 21.30 hod.) na fontáne pri kine Mier premietnu postupne filmy Bourák, 3 bobule, Šarlatán a Meky.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM