Daniel Palacka Krimi

Denis (21) pri nákupe extázy a metamfetamínu: On aj jeho díleri v rukách policajtov!

Štefan (25) a Ivan (33), podľa mužov zákona, predali drogy Denisovi (21). Všetci sú obvinení zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov. Drogy mali nakupovať v okrese Prievdiza a Partizánske a následne ich predávať ďalej. Hrozia im vysoké tresty!

Ilustračný obrázok k článku Denis (21) pri nákupe extázy a metamfetamínu: On aj jeho díleri v rukách policajtov!

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Bánoviec nad Bebravou obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi spáchaného formou spolupáchateľstva Štefana (25) a Ivana (33) z rovnakého okresu. Z rovnomenného prečinu je obvinený aj Denis (21) z okresu Trenčín.

„Obvinení Štefan a Ivan od marca 2014 kupovali v okresoch Partizánske a Prievidza drogy, ktoré následne predávali v okresoch Trenčín a Bánovce nad Bebravou. Ich zákazníkom bol obvinený Denis, ktorý od nich 20. novembra popoludní kúpil metamfetamín a extázu,“ informoval dnes trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Pokračoval, že po obchode všetci traja odišli do Bánoviec nad Bebravou, kde ich zadržali policajti. „Pri zadržaní u nich zaistili minimálne 15 jednorazových dávok metamfetamínu a dve jednorazové dávky marihuany,“ spresnil. Na základe príkazu sudcu boli Ivan a Štefan vzatí do väzby, v prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Obvinenému Denisovi hrozí trest odňatia slobody až na päť rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM