Krimi

Triu Handlovčanov hrozí väzenie: Zoznam vecí, ktoré mali ukradnúť zo šopy

Polícia obvinila trojicu Handlovčanov z krádeže v hospodárskej budove. Aká škoda bola spôsobená?

Ilustračný obrázok k článku Triu Handlovčanov hrozí väzenie: Zoznam vecí, ktoré mali ukradnúť zo šopy
Zdroj: TASR/František Iván

Väzenie hrozí trojici Handlovčanov, ktorí sa mali vlámať do hospodárskej budovy v Handlovej a ukradnúť z nej viacero predmetov. Policajný vyšetrovateľ obvinil 40-ročného muža a dvoch 16-ročných mladíkov z obzvlášť závažného zločinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody spáchaného formou spolupáchateľstva. Informoval o tom v utorok trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

„Obvinení sa mali dostať na pozemok rodinného domu v Handlovej cez neuzamknutú bránku a následne sa mali vlámať do hospodárskej budovy. Po vniknutí dovnútra mali odcudziť drevo na kúrenie, palivové brikety, elektrickú pílu, predlžovací elektrický kábel a iné veci," uviedol Kudlička.

Krádežou mali obvinení podľa neho majiteľovi spôsobiť celkovú škodu vo výške približne 340 eur.

„Polícia radí občanom, aby si vo vlastnom záujme starostlivo zamykali aj svoje vchodové bránky, vchodové dvere svojich domácností a zatvárali okná. Nezabúdajte ani na podkrovie, poschodie, malé strešné okná a pivničné okná. Zlodej je schopný dostať sa dovnútra každým otvorom väčším ako ľudská hlava," pripomenul Kudlička. Políciu by mali podľa neho občania kontaktovať na bezplatnom telefónnom čísle 158 ihneď, ako zistia, že mali „neželanú návštevu“.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z hornej Nitry

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM