Monika Földešiová Iné športy

VÝZVA: Staň sa aj ty majstrom v karate!

Prievidzskí karatisti ani počas letných prázdnin nelenili a stretávali sa okrem telocvične aj na rôznych sústredeniach. Teraz im začína nová súťažná sezóna a nábor nových členov. Chceš byt toho súčasťou? Klikni a dozvieš sa viac ;)

Počas letných prázdnin sa karatisti ŠŠK Prievidza schádzali nielen na tréningu a sústredeniach. Dňa 15. augusta sa stretli na slávnostnom prijatí v Mestskom dome, aby boli ocenení za celoročné snaženie sa. Primátorka mesta Prievidza Katarína Macháčková poďakovala za vynaloženú prácu trénerom: Kataríne Hrdej, Ivanovi Horniakovi a Dušane Čiernej. Za príkladnú prácu a mimoriadny úspech na nedávnych Akademických majstrovstvách sveta prijala od primátorky gratuláciu a ďakovný list Dušana Čierna. Zároveň jej za reprezentáciu mesta poďakovali aj členovia prievidzského Olympijského klubu.

Počas letných prázdnin sa prievidzskí karatisti pripravovali na tréningoch a dvoch letných sústredeniach. Prvé absolvovali v Nízkych Tatrách pod dohľadom reprezentačných trénerov Mackovcov, druhé v neďalekej Púšti s karatistami z MŠK Žiar nad Hronom.

[blockquote]Tvrdú letnú prípravu zúročia najmä najstaršie pretekárky klubu Dušana Čierna a Ema Brázdová, ktoré sa spolu s ďalšími zúčastnia niekoľkých zahraničných turnajov: Budapest open, Croatia open, Pilsen cup, Rapid cup, Nortbohemia a ďalšie.[/bloc­kquote]

Tréneri sa však nechystajú venovať len skúseným pretekárom, ale aj novým členom klubu. [color=#ff0000]­Nábor bude trénovať dvakrát do týždňa v stredu a piatok o štvrtej hodine v Centre voľného času Spektrum na sídlisku Sever . [/color]Pripravené sú pre nich nové pomôcky: koordinačné rebríky, prekážky a kruhy, ktoré ŠŠK zakúpila z 2% dane z príjmov.

ŠŠK Prievidza www.karate-prievidza.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM