Rôzne

Spoločenská miestnosť na úrade v Nedožeroch-Brezanoch je modernejšia, FOTO

Obec Nedožery-Brezany sa zapojila do projektu, po ktorom sála prešla rekonštrukciou a slúžiť bude ako komunitné centrum.

Ilustračný obrázok k článku Spoločenská miestnosť na úrade v Nedožeroch-Brezanoch je modernejšia, FOTO
Zdroj: Obec Nedožery-Brezany

Spoločenská miestnosť v budove Obecného úradu v Nedožeroch-Brezanoch v okrese Prievidza je modernejšia. Do rekonštrukcie sály, ktorú obec využíva na rôzne podujatia a komunitnú činnosť, investovala samospráva približne 27 000 eur.

„Obec sa zapojila do projektu, ktorý realizovala Miestna akčná skupina (MAS) Žiar. Konkrétne išlo o projekt komunitného centra, v rámci ktorého sme sálu zrekonštruovali. Slúžiť tak bude aj ako komunitné centrum, v ktorom budeme poskytovať služby obyvateľom v nepriaznivej životnej situácii," načrtol starosta Jaroslav Pekár.

Priestory sály boli podľa neho v pôvodnom stave, nič sa tam tak nezmenilo desiatky rokov. „Spravili sme komplexnú obnovu priestoru tak, aby aj nejakým spôsobom reprezentoval obec. Urobili sme nový sadrokartónový strop, omietky, použili sme tak kamennú dyhu ako dizajnérske prvky," priblížil.

Obec na projekt získala 25 000 eur, na financovaní sa podieľala sumou približne 2000 eur, vyčíslil Pekár. Samospráva prostredníctvom pracovníkov z obecného sociálneho podniku zabezpečila i rekonštrukciu toaliet na úrade. Úpravami prešla i kuchyňa v zázemí sály.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Takto pekne to tam vyzerá.

FOTO: Spoločenská miestnosť na úrade v Nedožeroch-Brezanoch je modernejšia
6
Galéria

Správy z hornej Nitry

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM