Filip Chudý Rôzne

V Považskej Bystrici PADÁ verejné osvetlenie: Dajte pozor na stĺpy! FOTO

Niekde si dávajú pozor na padajúce stromy, v Považskej Bystrici najnovšie vyzývajú ľudí, aby si dávali pozor aj na kandelábre.

Ilustračný obrázok k článku V Považskej Bystrici PADÁ verejné osvetlenie: Dajte pozor na stĺpy! FOTO
Zdroj: Facebook.com/Orlové

Považskobystrická mestská časť Orlové v sobotu popoludní na sociálnej sieti oznámila, že na jej území spadol stĺp verejného osvetlenia a ďalšie dva sú nahnuté (pri autobusovej zastávke oproti Marsu a tiež pri Adete).

Vodiči, pozor na stĺpy

Ešteže sa nestalo veľké nešťastie, keďže kandeláber, ktorý sa celý utrhol, spadol smerom k Váhu a nie na cestu pred Orlovským mostom.

Mestská časť Orlové však vyzýva vodičov, aby dávali pozor. Zároveň oznámili, že v Orlovom nepôjde internet, ale už to riešili. V okrese Považská Bystrica platila v sobotu do 15.00 hod. výstraha prvého stupňa pred vetrom, ale na horách. Výstraha pred vetrom všeobecne platila vo štvrtok.

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Dlhoročné sľuby

Považská Bystrica má dlhodobý problém s verejným osvetlením, na čo poukazujú mnohí obyvatelia. Vo viacerých častiach mesta neraz nesvieti, nehovoriac o tom, že je staré a aj padá. Riešenie tohto problému mal vo volebnom programe primátor Karol Janas už v roku 2014. „Kompletne zrekonštruujeme verejné osvetlenie,“ doslovne mal Janas napísané vo volebnom programe pred ôsmimi rokmi.

Podobné sľuby zopakoval aj pred štyrmi rokmi, dokonca kompletnú rekonštrukciu verejného osvetlenia má uvedenú ako prvý bod vo svojom volebnom programe na roky 2018–2022. A keďže je už posledný rok jeho funkčného obdobia a zároveň je okolo rekonštrukcie verejného osvetlenia v Považskej Bystrici akosi ticho, oslovili sme sekretariát primátora s otázkami, ako to aktuálne vyzerá a prinesieme vám o tom článok.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Takto vyzerajú problémové stĺpy v Orlovom.

FOTO: V Orlovom spadol stĺp verejného osvetlenia, ďalšie sú nahnuté
8
Galéria

Správy z Považia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM